Pokoloruj Twoje Marzenia

Pokoloruj
Twoje Marzenia
"Pokoloruj Twoje Marzenia" to projekt Fundacji Braci Collins, w którym na pierwszym miejscu postawiliśmy rodziny w trudnej sytuacji życiowej. Niejednokrotnie zdarza się, że samochód - z różnych przyczyn - jest swoistym oknem na świat. Bywa, że to właśnie auto stanowi ważny element dla rodzin zmagających się z niepełnosprawnościami bądź jest jedynym narzędziem pozwalającym utrzymać się finansowo. Bracia Collins postanowili wykorzystać swoje umiejętności i spełnić marzenia oraz potrzeby tych, którym brak sprawnego samochodu nie pozwala bądź utrudnia codzienne funkcjonowanie.
Wraz z firmą Link4 oraz fabryką mebli BODZIO Fundacja Braci Collins pomogła siedmiu rodzinom oraz jednej szkole, której zapewniliśmy bezpieczny dowóz uczniów do i z placówki. Oprócz wsparcia w zakresie komunikacji spełniliśmy również małe marzenia naszych podopiecznych. Pomogli nam w tym Rafał Sonik, Cleo, Fit Loversi, Artur Jędrzejczyk, Jerzy Dudek, Popek, Jacek Krzynówek i Mariusz Lewandowski - za co gorąco im dziękujemy!
Za nami premierowa, pierwsza edycja projektu na platformie YouTube i z niecierpliwością czekamy na kolejną. Na pomoc czeka ogromna ilość osób, a my chcemy spełnić jak najwięcej marzeń. Bądźcie czujni, a tymczasem - wspierajcie, jak możecie - każda złotówka się liczy!
Pokoloruj
Twoje Marzenia